Гришо отново зарадва нашия народ. Най-добрият български тенисист Григор Димитров започна

...
Гришо отново зарадва нашия народ. Най-добрият български тенисист Григор Димитров започна
Коментари Харесай

Григор Димитров започна успешно в Монте Карло

Гришо още веднъж зарадва нашия народ. 

Най-добрият български тенисист Григор Димитров стартира с победа присъединяване си на " Мастърс " -а в Монте Карло. Гришо завоюва против американеца Бен Шелтън с 6:1, 3:6, 6:3 и на шеснайсетинафиналите в шампионата ще се изправи против Иржи Лехичка.

В първия сет инригата беше единствено до 1:1. Впоследствие Гришо взе подаването си и стигна до пробив за 3:1, а по-късно се наложи с лекост и в идващите три гейма. Във втората част при 3:3 Шелтън излезе напред след сервис, а след това проби Димитров и завоюва следващото си подаване за крайния триумф в сета.

В третия сет българинът нанесе своя удар при 2:1 в негова изгода, откакто направи съдбоносен пробив. Гришо имаше три брейк-бола, само че при третия не сбърка. След това Григор завоюва сложен гейм на сервис, в който се наложи да избавя и точка за пробив.

Срещата продължи с разменени два гейма и Димитров дръпна с 5:2. В идващия гейм Шелтън не сбърка на сервис, само че отговорът на Гришо бе мълниеносен - той взе подаването си, сета и триумфа в дуела.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР